HU | EN

Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

Az Ön által jelenleg látogatott honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma az NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt., a Norvég Alap és az EGT Alap Végrehajtó Ügynökségének szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A honlap audio és vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV., a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C., a Polgári Törvénykönyről szóló 2013. évi V., valamint a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. törvények előírásainak.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökséget. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökséget semmiféle felelősség nem terheli. E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Az NFFKÜ fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címeken, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.