HU | EN

INFORMÁCIÓS NAP „A VÉGREHAJTÓ ÜGYNÖKSÉGI FELADATOK ELLÁTÁSA AZ EGT ÉS NORVÉG FINANSZÍROZÁSI MECHANIZMUSOK 2014-2021-ES IDŐSZAKÁBAN” CÍMŰ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS VONATKOZÁSÁBAN

A Miniszterelnökség, mint az EGT és a Norvég Alap Nemzeti Kapcsolattartója online tájékoztatót tart „A végrehajtó ügynökségi feladatok ellátása az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2014-2021-es időszakában” című pályázati felhívás lehetséges pályázói számára. Az online tájékoztató 2021. május 3-án 13:00-14:30 között kerül megrendezésre magyar nyelven. Az esemény célja, hogy segítséget nyújtson a pályázni kívánó szervezeteknek a pályázati útmutatóban és a kapcsolódó mellékletekben foglalt szakmai, pénzügyi, és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, melyhez kérjük, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg a nevét, illetve a képviselt szervezet nevét legkésőbb 2021. április 30. 11:00-ig.

Amennyiben előzetesen felmerülő kérdései vannak a pályázati felhívással kapcsolatosan, úgy azok megküldésére is van lehetőség a regisztrációval egyidejűleg.
Kérjük, kövesse figyelemmel honlapunkat az aktualitások miatt.