HU | EN

 • Megjelent „A végrehajtó ügynökségi feladatok ellátása az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2014-2021-es időszakában” című pályázati felhívás

  Megjelent „A végrehajtó ügynökségi feladatok ellátása az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2014-2021-es időszakában” című pályázati felhívás

  ELOLVASOM

 • MEGHOSSZABBODOTT A CIVIL ALAPKEZELŐ KIVÁLASZTÁSÁRA KIÍRT PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE

  MEGHOSSZABBODOTT A CIVIL ALAPKEZELŐ KIVÁLASZTÁSÁRA KIÍRT PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE

  ELOLVASOM

 • KIEMELT TERÜLET AZ EGT ÉS A NORVÉG ALAPBÓL FINANSZÍROZOTT FEJLESZTÉSI TERVEKBEN A ROMA FELZÁRKÓZÁS

  KIEMELT TERÜLET AZ EGT ÉS A NORVÉG ALAPBÓL FINANSZÍROZOTT FEJLESZTÉSI TERVEKBEN A ROMA FELZÁRKÓZÁS

  Hazai civil szervezetek bevonásával kezdődött széleskörű társadalmi konzultáció az EGT és Norvég Alap felhasználásának részleteiről.

  ELOLVASOM

 • ALÁÍRTÁK AZ EGT ÉS NORVÉG ALAPOKRÓL SZÓLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁSOKAT

  ALÁÍRTÁK AZ EGT ÉS NORVÉG ALAPOKRÓL SZÓLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁSOKAT

  Norvégia, Izland és Liechtenstein közel 20 éve működnek együtt Magyarországgal a gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése érdekében. Az EGT és a Norvég Alapot biztosító donor országok képviselői 2020. december 21-én írták alá a magyar féllel a mintegy 214 millió euró (kb. 75 milliárd forint) felhasználását lehetővé tevő megállapodásokat.

  ELOLVASOM

Köszöntjük honlapunkon!

Norvégia, Izland és Liechtenstein közel 20 éve működnek együtt Magyarországgal a gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése érdekében. A jelenlegi a harmadik időszak, amikor Magyarország az EGT és Norvég Alapok forrásaiból részesül, cserében a támogató országok uniós piacon való eredményesebb részvételéért. Az Alapokból több területen – pl. kultúra, megújuló energiahatékonyság, klímavédelem, önkormányzati szolgáltatások, innováció – valósulhatnak meg fejlesztések, sőt, a felek tartós partnerségeket, együttműködéseket építhetnek ki új területeken, és a kölcsönös tapasztalatcserének köszönhetően kapacitást és tudást is importálhatnak.

Honlapunkon minden fontos információt megtalál az Alapokról, pályázati lehetőségekről, eseményekről, valamint az egyes projektek előrehaladásáról és eredményeiről.

Sikeres pályázást, eredményes böngészést kívánunk!


A Norvég Alap és az EGT Alap célja Magyarország Norvégiával, Liechtensteinnel és Izlanddal való kétoldalú kapcsolatainak fejlesztése, a gazdasági és szociális különbségek csökkentése.

     NORVÉGIA     IZLAND     LIECHTENSTEIN

 

KÉTOLDALÚ KAPCSOLATOK ALAPJA

KÉTOLDALÚ KAPCSOLATOK ALAPJA

KLÍMAVÁLTOZÁS ÉS ENERGIA

KLÍMAVÁLTOZÁS ÉS ENERGIA

KULTÚRA

KULTÚRA

OKTATÁS ÉS ÖSZTÖNDÍJAK

OKTATÁS ÉS ÖSZTÖNDÍJAK

HELYI FEJLESZTÉSEK ÉS SZEGÉNYSÉG CSÖKKENTÉS

HELYI FEJLESZTÉSEK ÉS SZEGÉNYSÉG CSÖKKENTÉS

ÜZLETFEJLESZTÉS, INNOVÁCIÓ ÉS KKV-K

ÜZLETFEJLESZTÉS, INNOVÁCIÓ ÉS KKV-K

ROMA INTEGRÁCIÓ

ROMA INTEGRÁCIÓ

CIVIL ALAP

CIVIL ALAP

MÉLTÁNYOS MUNKA

MÉLTÁNYOS MUNKA